Top

FAQ

Waarom een ipadtoetsenbord kopen bij ipadtoetsenbord.com?
Gezien wij slechts 1 model aanbieden staan wij voor de volle 100 procent achter ons product. Na een lange zoektocht naar het beste en meest betaalbare iPad toetsenbord zijn wij op dit model uitgekomen. Wij kunnen doordat we maar een model aanbieden de scherpste prijs van Nederland bieden. U kunt ons dus de goedkoopste specialist noemen op dit gebied.

Wat is het voordeel van een iPad toetsenbord?
Het grote voordeel is dat u in snel tempo kunt typen. Dat levert een groot voordeel op wanneer u bijvoorbeeld veel teksten moet schrijven of snel emailtjes wilt afhandelen. U heeft met dit product direct de voordelen van een laptop. Echter kunt u, doordat het ipad toetsenbord een draadloze Bluetooth verbinding heeft, uw iPad tegelijk gewoon als tablet gebruiken.

Waar kan ik het iPad toetsenbord allemaal op aansluiten?
U kunt ons model aansluiten op eigenlijk alle besturingssystemen: Mac, Windows en Linux. Hierdoor is dit keyboard uiterst geschikt voor de Ipad 2,3 en 4, en de Iphones 3gs, 4g en 5.

Is dit iPadtoetsenbord draadloos?
Ons iPad toetsenbord werkt op Bluetooth V3.0. Hij is dus geheel draadloos!

Wanneer zijn jullie te bereiken voor vragen?
Wij zijn op kantoordagen tussen 10:00 en 18:00 uur te bereiken via mail of telefoon. Zie de pagina contact voor onze contact gegevens.